NOUS EQUIPAMENTS

Caldea

L’spa termal d’Andorra ha confiat a la marca andorrana Whitefit el disseny de la nova indumentària dels tècnics fitness del centre

CALDEA renova els uniformes de fitness a la marca Andorrana Whitefit

Escaldes-Engordany, 25 de setembre de 2018 – CALDEA, l’spa termal d’Andorra, inicia la nova temporada amb un canvi en les equipacions dels tècnics de fitness. El centre ha apostat per una dissenyadora andorrana especialitzada en roba esportiva per equipar els seus treballadors amb una roba de qualitat, adaptada a l’activitat i amb un disseny totalment personalitzat.

Darrere de Whitefit, la firma encarregada de la creació de la nova vestimenta, s’hi troba la Marta Marsà. Una jove emprenedora amant de l’esport i la natura que ha dedicat els seus esforços en la creació d’uns uniformes que entrellacin la tendència de la moda i l’art amb la funcionalitat i el tecnicisme de la roba esportiva. La dissenyadora s’ha inspirat en les formes de l’edifici de Caldea i en les transparències dels vitralls que reflecteixen la naturalesa pirinenca que l’envolta, obtenint com a resultat un elaborat disseny de tons blau gris i verd fosc que reivindiquen els colors corporatius de l’spa.

Whitefit treballa amb diferents teixits elàstics amb múltiples propietats que deixen pas a la ràpida evacuació del suor. L’excel·lent selecció dels materials utilitzats sorgeix arrel d’un estudi realitzat per la mateixa marca que consistia en conèixer les principals necessitats dels atletes d’alt rendiment. Tot el procés de disseny i fabricació de cadascuna de les peces és de proximitat, elaborades entre Andorra i Catalunya.

I és que Caldea garanteix als seus treballadors una bona qualitat de benestar professional amb l’objectiu d’oferir uns serveis i experiències de qualitat impecable.

Entrenadors de caldea amb la marca andorrana whitefit

Sobre Caldea, l’spa termal d’Andorra

Caldea, l’spa termal inaugurat l’any 1994, se situa en un edifici d’arquitectura singular, obra de l’arquitecte Jean-Michel Ruols, qui va donar un toc de modernitat a la idea: una construcció d’avantguarda amb referències minerals i cristallines. Caldea disposa d’aproximadament 42.745 m² dividits en espais temàtics: el Termolúdic, la zona de majors dimensions i dissenyada per a l’entreteniment en aigües termals; Inúu, situat al mateix edifici, és l’espai Adults Only de Caldea concebut per a la desconnexió i el benestar integral; i Likids, un spa d’accés exclusiu per a nenes i nenes de 3 a 8 anys.