La millor recepta per aquest Nadal

Bon Nadal i Bones Festes a tothom!!

Ingredients:

 1. Foie d'ànec
 2. Marisc a l'elecció del consumidor
 3. Ostres fresques d'Arès sur mer
 4. Caldo de gallina fet a casa
 5. Galets de nadal
 6. Carn picada (50% de vedella i 50% de porc)
 7. Els canelons de la tieta
 8. Pintada
 9. Cebetes
 10. Prunyons
 11. Pinyons
 12. Tronc de Nadal de nata
 13. Tronc de Nadal de xocolata
 14. Moltes caixes de bombons
 15. Mandarines
 16. Preparació:

  Primer de tot, i el més important, has de trucar a tota la família i convidar-la el dia 25 a compartir la taula de Nadal.

  Una vegada els invitats arribin, treure un aperitiu de torradetes de foie mi-cuit per a tothom (el foie tallat 1 cm de gruixut, mai estendre amb el ganivet). Es pot acompanyar d'una copa de Xampany si es desitja.

  A continuació, cridar: tothom a taula que el menjar està a punt!

  Quan tota la família estigui instal·lada, portar les ostres i el marisc. No et descuidis de portar plats per ficar les pellofes i carcasses.

  Recollir els plats bruts i demanar als més joves que t'ajudin a ficar plats fondos i culleres per la sopa de galets.

  Una vegada estigui ben calent el caldo que la iaia s'ha passat tres dies preparant, afegir els galets i les mandonguilles. Servir en bols i deixar sobre la taula de nadal. No es recomana retirar-los fins que no siguin buits. Ja que tot sovint s'acostuma a repetir.

  El Segon plat, és un dels més esperats. Els canelons de la tieta! Cada any els fa diferents i més bons. La preparació és de les més senzilles, seguir les seves consignes. És molt important recordar com estan col·locats per no trencar-los en servir.

  Quan hem servit els canelons, mirem que la pintada amb cebetes, prunyons i pinyons no s'estigui cremant al forn.

  Una vegada les safates de canelons són buides i s'ha rostat bé la beixamel torrada de les cantonades, ja es pot retirar de la taula. No t'oblidis de felicitar la tieta!

  El tercer plat és dels més laboriosos però dels més gustosos. Servir en plats grans totes les pintades i la salsa amb les cebetes confitades amb prunyons i pinyons en una salsera a part perquè tothom s'ho pugui servir al seu gust.

  Ara és el moment on la família es felicita pel banquet ofert aquest Nadal. Si has seguit tots i cada un dels passos de preparació segur que tu també en tens alguna.

  Per finalitzar treure els troncs de Nadal, tant de xocolata com de nata, totes les caixes de bombons i les mandarines per si algú necessita acabar de fer baixar el menjar.

  Aquesta recepta és el secret per el millor dinar de Nadal.

  Whitefit us desitja un Feliç Nadal a tothom!