El passat 7 de juny del 2018, juntament amb l'Associació de comerciants del centre històric, es va presentar la primera col·lecció de Whitefit en una desfilada durant la nit de copes d'Andorra la Vella.

Una vetllada emocionant i màgica que va donar a conèixer la nova marca andorrana, Whitefit.

La desfilada constava d'un recorregut pels carrers del casc àntic amb música ambientada en el swing electrònic. Per sobre la veu l'Òscar Royo donant així a conèixer cada una de les peces i presentant els models de manera individual.

Els models; 26 esportistes d'elit del país que van col·laborar, facilitar i fer possible aquest esdeveniment. Entre ells cal destacar la participació d'esportistes d'equips col·lectius com el Xavi Borrego, la Sara Ripoll i la Maria Amorin de volei, en Joel Martínez del futbol, Nil Castellví de hockei patins, i Toni Carmona de Rugby.

Pel que fa a esportistes de modalitats individuals, destacar la participació d'Oscar Casal membre de la FAM, l'Alda Babi, el Karim Marquilló, el Fabian Ramos, el Marc Reig, la Lia Povedano i Laura Sallés del judo; La Miriam Sànchez, l'Audrey Nerat i l'Andrea Ramos gimnastes de rítmica i artística. L'atletisme quedava en mans de Cesc Carmona, Carla Luque, i Clàudia Callejo. També vam gaudir de la Naila de Free Ride i l'Àngela Camp representants d'esports d'hivern; la Mònica Bernaus del fitness i la Laura Sloulié de Biathló. Finalment no podien faltar els esports d'aigua amb la Mónica Ramirez i la Léa Ricard de natació juntament amb Laura Pellicer de canoa i caiac.

Els alumnes del centre de Formació Professional es van encarregar de tota la part d'estètica de l'esdeveniment, i la perfumeria Júlia va cedir tot el material i productes necessaris.

La idea va sorgir des de l'associació del centre històric oferint una novetat durant la nit de copes. Tot un èxit! Molta gent i sobretot molt bon ambient.

A continuació un vídeo del carroussel final, on tots els models per segona vegada, ensenyaven el conjunt Whitefit.