El passat dijous 20 de juny es va celebrar la inauguració de l'edifici del Diamant amb un nou concept store, The Embassy, situat al cor de l'Avinguda Meritxell d'Andorra la Vella.

Una vetllada màgica i plena d'emoció on Whitefit, la marca andorrana, va presentar la seva nova col·lecció de roba esportiva.

Whitefit andorra roba esportiva

Col·lecció de roba esportiva
Clara Grau, amb un dels conjunts Whitefit que més èxit ha tingut. Malles Lank kat i Top esportiu, Sweet kat. Ulleres i Visera de Dior cedida per l’Opti-K Andorra.

Modernitat, diferenciació i exclusivitat en el disseny són les paraules que defineixen les peces presentades. Una gama de colors atemporals i fàcils de portar d'última tendència. La qualitat i funcionalitat dels teixits escollits un per un i per a cada una de les peces, proporcionen una comoditat excepcional i un disseny molt exclusiu, només 15 peces per model!

Els estampats realitzats amb aquarel·la per Lluís Marsà fan que cada peça sigui única al món. Els patronatges, adaptats a la perfecció a les necessitats del cos femení, actuen com a segona pell.

Marca andorrana roba esportiva-whitefit dibuix

Obra original de Lluís Marsà, exposada al pop-up de The Embassy Store

Amb un total de 14 looks, Whitefit proposa des de pantalons curts, tops, samarretes, malles llargues i 3/4 per aquesta temporada. Un total de 18 peces noves.

La marca andorrana de roba esportiva whitefit

Èrika Montellà amb les malles Lank Ivory i la samarreta Basic Ivory.

Marta Marsà, la dissenyadora de Whitefit, especialitzada en disseny de roba esportiva, proposa combinar la roba esportiva amb peces més elegants per un look casual pel dia a dia; ”De l'oficina, al gimnàs!", una proposta última tendència.

Marta Marsà Palmitjavila - Dona Secret

Marta Marsà, dissenyadora de Whitefit

Fotografies de la desfilada Whitefit al The Embassy